dimecres, 26 de setembre del 2012

Les Webquests

Avui os presento les webquests.
La majoria os estareu preguntant: Què és això?
Doncs bé, són activitats enfocades en la investigació i recerca d’informació a Internet. Tota la informació que els alumnes analitzin i recullin l’hauran de publicar en una pàgina web que ells mateixos hauran creat anteriorment. També podem dir que és una metodologia d’aprenentatge basada en els recursos que ens proporciona Internet i que potència el pensament, la creativitat i la pressa de decisions. Tot això fa que els alumnes desenvolupin la capacitat de transformar i assimilar els coneixements adquirits.
Tot seguit, podreu observar un vídeo extret de http://www.edu3.cat.
Aquest vídeo ens presenta la proposta de treball col•laboratiu que duu a terme el cicle superior de primària del CEIP Gras i Soler d'Esplugues de Llobregat, amb la webquest de les constel•lacions zodiacals.

Edu3.cat
Desprès de parlar sobre les webquests i d’haver visitat la pàgina de http://www.edu3.cat , puc dir-vos que s’hi troba una gran varietat d’informació i idees de matèries que es treballen a l’aula. Cal dir que compta amb un canal RSS, informació de recursos audiovisuals (ràdio, televisió, fotografia...) i la programació educativa de tv3 i Catalunya Ràdio.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada